tisdag 15 juli 2008

15 juli 2007 Tisdag

Hej igen!
Hinner bara skriva lite nu. ska snart träffa min kusin och hennes familj i Jönköping. Dom har en underbar liten tjej som jag bara beundrar så mycket. Lite drygt 1 och ett halvt år.
Ska ut och äta lunch på ett ställe som heter "Piren". Sedan kankse en tripp till IKEA.

Alltså, detta med SSU Södra Älvsborg och Friskolor, jag är medlem där och stödjer deras verksamhet men just den här ironin med att VI ansöker om att starta en röd friskola är jag lite skeptisk till. Milt sagt. även om detta ev. görs med djup ironi kommer jag alltid att vara emot friskolor även om de så är socialistiska. Politiska och religösa friskolor är något jag inte vill ha i detta landet. jag vet att det är superlätt att starta en friskola och jag antar att det är det som SSU Södera Älvsborg vill visa när de gör en ansökan som denna. Men ärligt? Mediautrymme får vi... men jag vet inte om det är till vår fårdel just den här gången. men men.. jag är väl bara feg av mig. Inte sådär revolutionär som mina kamrater... jag kanske ger dem rätt en vacker dag om det här...
Men mina ev. framtida barn ska då inte gå i en sådan skola. Det har jag och deras framtida far bestämt så sent som igår!

KRAM KRAM

Inga kommentarer: